Družba za razvoj nepremičninskih projektov

Ustvarjamo sodobne stanovanjske in poslovne objekte

 

STANOVANJA TABER

PREVERI PROSTA STANOVANJA

O podjetju

V Prvi hiši razvijamo srednje velike nepremičninske projekte – stanovanjske in poslovne. Pridobivamo zemljišča, snujemo zgradbe in naselja, organiziramo gradnjo in tržimo.
Želimo zadostiti potrebam, ki jih zahtevata sodobno bivanje in delo. Sodobna arhitektura, funkcionalni tlorisi, najkakovostnejši materiali, izbrane lokacije, ugodne cene ter varna nakupna izkušnja so temelj našega poslovanja in delovanja.

Stanovanja v prodaji

Trenutno razvijamo projekte, ki so predstavljeni spodaj.
Če vas zanima več, kliknite na gumb »Več o projektu« in ogledali si boste dodatno predstavitveno stran.

Oskrbovana stanovanja Taber

V Cerkljah na Gorenjskem gradimo 73 oskrbovanih stanovanj Taber, ki jih odlikuje premišljena arhitektura s poudarkom na svetlih stanovanjih z velikimi balkoni ali atriji.

Reference

Družbeniki podjetja smo v preteklosti razvijali različne nepremičninske projekte: gradnje hiš, gradnje večstanovanjskih in poslovnih objektov ter prestrukturiranja stavb. Spodaj je predstavljenih nekaj že izvedenih projektov, bogate izkušnje pa nam omogočajo korektno izvedbo novih.

Jurčkova 96

96 svetlih in prostornih stanovanj z velikimi terasami v najbolj zelenem delu Ljubljane. Osem nizkih objektov, vsak z le 12 stanovanji.

Klikni za več fotografij

Glavni trg Mengeš

80 novih in takoj vseljivih stanovanj v centru Mengša. V copatih do trgovine, s kolesom do Rašice, z avtom v 15 minutah do Ljubljane.

Klikni za več fotografij

Kostanjevi cvetovi

82 stanovanj na robu Ljubljane. Varna in urejena soseska 13 objektov v Dolu pri Ljubljani.

Klikni za več fotografij

Vse reference

Za ogled vseh projektov, pri katerih je podjetje Prva hiša sodelovala do sedaj, kliknite na spodnjo povezavo.

Priložnosti za poslovno sodelovanje

Zainteresiranim partnerjem ponujamo več možnosti sodelovanja na podlagi različnih poslovnih modelov: skupno vlaganje v projekte, odkup nepremičnine in oddaja nazaj v najem ter odkup in prevzem (nedokončanih) nepremičninskih projektov. Aktivno iščemo tudi zemljišča za gradnjo.

Iščemo zemljišča za gradnjo

Iščemo nove zanimive lokacije za razvoj stanovanjskih in poslovnih objektov. Zainteresirani smo za nakup zazidljivih parcel v velikosti od 3.000 m2 naprej.

Ponujamo soinvestitorstvo (joint venture)

Nepremičninske projekte razvijamo tudi v partnerskem sodelovanju (joint venture), pri čemer je vložek partnerja v dogovorjeni projekt lahko v obliki denarne investicije, zemljišča ali že razvitega projekta.

Prodaj in vzemi v najem (sale & leaseback)

Od poslovnih subjektov odkupimo nepremičnine, ki jih nato vrnemo v dolgoročni najem. Tovrstni finančni inženiring omogoča prodajalcu takojšnje povečanje obratnega kapitala.

Uprava

Frano Tos 2020

Frano Toš, direktor

Razvoj nepremičninskih projektov

Veteran na nepremičninskem področju. Več kot 25 let izkušenj z razvojem nepremičninskih projektov in nepremičninskim posredovanjem.

Zvone Jagodic, partner

Marketing

Soustanovitelj in investitor v več uspešnih poslovnih projektih: iBON, Najdi.si, Mimovrste, Domenca in drugi.

Gregor Skok 2020

Gregor Skok, partner

Poslovna podpora poslovanju

Dolgoletne izkušnje z vodenjem prodaje registrov poslovnih informacij ter podpornih služb v holding podjetju.