170 biofilnih stanovanj na Jurčkovi cesti v Ljubljani

Vnesite naravo v svoj novi dom

Poišči stanovanje
Stanovanja

Preveri prosta stanovanja

Vseljivo v začetku
leta 2026

 • 01 Biofilna sonaravna zasnova soseske

  Biofilna (sonaravna) zasnova soseske

  V ospredju je neposredna povezava sodobne arhitekture z naravo. To prinaša obilo naravne svetlobe, naravno senčenje, svež zrak, zmanjšanje hrupa ter prisotnost rastlinja na stavbah in v okolici. Vse z namenom zagotoviti najvišjo kakovost bivanja.

 • 02 Zeleno ki te ljubim zeleno

  Zeleno je zakon

  Vsem stanovanjem pripadajo velike terase z visečimi vrtovi, pripravljenimi na zasaditev. Osrednji prostor med stavbami je bogato ozelenjen, ozelenjene so celo strehe. Soseska leži tik ob PST, zato so na dosegu roke številne možnosti za rekreacijo in sprostitev v naravnem okolju.

 • 03 Najodlicnejsa stanovanja ta hip

  Najodličnejša stanovanja ta hip

  Funkcionalno zasnovani tlorisi, izbor vrhunskih notranjih materialov ter panoramska okna, ki segajo od tal do stropa. Posebna pozornost je namenjena temu, da bi bila ločnica med bivanjem v stanovanju in zunaj njega čim manjša. Vse za dobro počutje, tudi pri delu od doma.

 • 04 Skupnost stanovalcev

  Stanovalcem prijazna soseska

  Naselje sestavljajo nizki objekti in veliko skupnih površin – pravo nasprotje visokim stolpnicam. To omogoča stanovalcem visoko stopnjo zasebnosti, obenem pa ustvarja številne priložnosti za druženje in medsebojno povezovanje.

 • 05 Idealna umestitev soseske

  Priročna lokacija

  Soseska je ravno prav odmaknjena od središča Ljubljane ter prometno odlično dostopna, mestna obvoznica je tik za vogalom. Nakupovalno središče Rudnik in E. Leclerc sta le streljaj stran, tako da vse potrebne nakupe in storitve lahko opravite v enem zamahu.

 • 06 Varna nalozba za prihodnost

  Varna naložba za prihodnost

  Odlična nepremičnina na odlični lokaciji vedno ohranja svojo vrednost. Tipični primer takšne nepremičnine predstavlja novo stanovanje v Jurčkovem naselju. Sodobni biofilni dizajn še dodatno poudari privlačnost te naložbe.

Video predstavitev soseske

Jurckovo naselje-video predstavitev soseske_new
Apartment List Page

Preveri prosta stanovanja

Vseljivo v začetku
leta 2026