Nova in takoj vseljiva stanovanja v centru Mengša kot naložba

Odlična lokacija, ugodna cena, varna naložba

VSA STANOVANJA SO PRODANA

Preveri

19 varna nalozba

Varna naložba v stanovanje v Mengšu

Nakup novega stanovanja v Mengšu je zaščita vašega premoženja in hkrati dobra naložba. Stanovanja Glavni trg Mengeš so že zgrajena in vseljiva, zato jih lastnik lahko takoj odda v najem. Mengeš se vedno izkaže kot odlična lokacija za različne ciljne skupine najemnikov, saj je blizu Ljubljane in hkrati v središču najbolj razvitega poslovnega območja v Sloveniji.

08 ena najbolj zazeljenih lokacij

Mengeš, ena najbolj zaželjenih lokacij

Med 212. občinami je Mengeš na visokem 3. mestu po številu novih priseljenih prebivalcev (2015-2017), saj združuje tisto, k čemur najbolj stremi sodobni človek, ko išče svoj dom: priročnost razvitega urbanega središča in bližino neokrnjene narave.

02 za ljubitelje miru

Za ljubitelje miru, športa in narave

Idealno mesto za uživanje prostega časa v naravi ali ob mnogih športnih aktivnostih. Le ulico stran od objekta je športno-rekreacijski park s številnimi športnimi igrišči za nogomet, košarko, tenis... Nedaleč stran so Mengeška koča, Rašica ter Kamniško-Savinjske Alpe.

10 prakticna stanovanja

Praktična in udobna stanovanja

Premišljena zasnova objekta zagotavlja praktično udobje - steklene površine po celotni širini stanovanja, široki hodniki, dvigalo, prostorne lože, lastna parkirišča v podzemni garaži, parkirni prostori za obiske pred objektom.

16 atrij za druzenje

Čudovit atrij za druženje

Velik atrij za medgeneracijsko druženje z mnogimi družabnimi kotički, igrali in klopcami za klepet spodbuja druženje in dobre medsosedske odnose. Atrij je v prvem nadstropju in je dostopen samo stanovalcem.

03 v copatih do trgovine Mercator

V copatih do trgovine

Prihranek časa in energije, ker je vse na dosegu roke - v pritličju stavbe se nahaja supermarket Mercator ter več storitvenih lokalov. V neposredni bližini so vrtec, šola, banka, pošta, lekarna in vse ostale storitve, ki jih potrebujete za udobno življenje.

Mengeš, ena najbolj zaželenih lokacij

V zadnjem obdobju je Mengeš med 212. občinami v Sloveniji na visokem 3. mestu po številu novih priseljencev.

VSA STANOVANJA SO PRODANA