Objekt

Trgovsko-stanovanjski objekt Glavni trg Mengeš je sodobno zasnovan in kakovostno izdelan. Vsebuje svetla in funkcionalna stanovanja, ki zagotavljajo visoko udobje bivanja. V objektu se nahaja 80 stanovanj različnih velikosti in tlorisov, v pritličju pa so supermarket Mercator in več gostinskih in storitvenih lokalov.

Stanovanja so primerna za različne stanovalce – za posameznike, pare, mlade družine, ki kupujejo prvo stanovanje, kakor tudi za starostnike. Sosednji objekt je namreč dom starostnikov, ki prebivalcem stanovanj ponuja možnost koriščenja svojih storitev. Pod objektom se nahaja velika garaža z lastniškimi parkirnimi mesti in shrambami.

01 Idealna lokacija objekta

Idealna lokacija objekta

Naslov objekta pove dovolj – Glavni trg je osrednja lokacija v mestu. V neposredni bližini so šola, vrtci, upravni in kulturni del, trgovine in storitveni lokali. Čez cesto, pod Mengeško kočo, se nahaja tudi velik športno rekreacijski center z različnimi igrišči.

02 Stanovanja za visoko udobje

Stanovanja so udobna in takoj vseljiva

Vsa stanovanja so že dograjena in takoj vseljiva. Imajo velike balkone, okna čez celotno širino stanovanja, visoke strope ter funkcionalne tlorise. Do kletne etaže, kjer je garaža s parkirnimi prostori in shrambami, se dostopa z dvigali.

03 Skupni prostori

Skupni prostori ter sanjski pogledi

V objektu je več skupnih prostorov za druženje in sprostitev. Do osrednjega zunanjega prostora v prvem nadstropju imajo dostop le stanovalci. Objekt se ponaša z lepimi pogledi na Rašico, Alpe in okoliško hribovje.