11 razlogov za nakup stanovanja Jurčkova 96

Pred nakupom novega stanovanja hočemo biti prepričani, da se odločamo prav. "11 razlogov za nakup" nam olajša odločanje, saj nam ponuja odgovor na vprašanje, zakaj lahko prav stanovanje v soseski Jurčkova 96 postane naš novi dom.

01 razlog Edinstvena priloznost

Edinstvena priložnost, če iščete novo stanovanje

Stanovanja v soseski Jurčkova 96 so nova. Kot prvi stanovalci boste imeli možnost zasnovati opremo stanovanja po svojem okusu. Glede na to, da je v Ljubljani pomanjkanje novih stanovanj, velja izkoristiti priložnost. Za piko na i novo stanovanje čez leta bolje ohranja tržno vrednost kot rabljena stanovanja.

02 razlog Premisljena zasnova

Premišljena zasnova stanovanj

V soseski Jurčkova 96 je vsako stanovanje zasnovano premišljeno in skrbno, s popolnim izkoristkom vseh prostorov. Stanovanja so prostorna in svetla, z velikimi balkoni in terasami ter poudarjenimi višinami stropov (265 cm). Preplet estetike in funkcionalnosti torej, ki zagotavlja visoko bivalno udobje sodobnega ter zahtevnega stanovalca.

03 razlog Skrbno izbrani kakovostni in estetski materiali

Skrbno izbrani kakovostni in estetski materiali

Stanovanja odlikujejo kakovostni in estetski materiali. Vgrajeni so vrhunski skandinavski parketi, povišana in masivna notranja vrata višine 240 cm, protivlomna vhodna vrata, trislojna okna z dobro zvočno izolativnostjo in tihe plinske peči. Videz kopalnice bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne okuse.

04 razlog Mirna in prijazna soseska

Mirna in prijazna soseska

Sosesko Jurčkova 96 odlikuje sodobna arhitektura mehkih linij s poudarkom na urbanem udobju sredi zelenja. Sestavlja jo osem skrbno oblikovanih nizkih objektov, vsak objekt z le dvanajstimi stanovanji. Lastniški parkirni prostori zagotavljajo parkiranje pred vhodom, shrambe za kolesa skrbijo za varnost vaših koles. Soseska je deloma ograjena in varna.

05 razlog Urejen prostor z igrali

Urejen prostor z igrali in družabnimi kotički

Druženje in dobri sosedski odnosi so pomemben del kakovosti življenja. S tem v mislih je zasnovan velik osrednji zunanji prostor, ki omogoča prijetno preživljanje prostega časa. Prostor s številnimi družabnimi kotički in igrali je obdan z zelenjem, ki omogoča posedanje v naravni senci v vročih dneh.

06 razlog Rekreacija in sprostitev

Rekreacija in sprostitev

Lokacija soseske Jurčkova 96 je idealno izhodišče za urbanega človeka, ki je rad v stiku z naravo. Tako ni več ovir za redno kolesarjenje po Barju, teku po PST ali sprehodu na Golovec. Prebivalcem soseske odpade daljša vožnja z avtomobilom, saj so v bližini fitnes, savna, športna igrišča ob dvorani Krim, golf igrišče Trnovo in teniško igrišče Murgle.

07 razlog Vse storitve na dosegu roke

Vse storitve so na dosegu roke

V bližnji okolici se nahajajo vrtec, šola, knjižnica, lekarna, pošta, restavracije, trgovine in druge storitve. Lokacija je hkrati primerno odmaknjena od vrveža centra Ljubljane, kakor tudi bližnjega nakupovalnega središča Rudnik, ki se nahaja 1,5 km vzhodno od naselja. Blizu, a ne preblizu.

08 razlog Nakupovalno sredisce

Nakupovalno središče Rudnik in E.Leclerc

Izjemna ponudba trgovin in storitev je v neposredni bližini – nakupovalno središče Rudnik je drugo največje v Ljubljani, takoj za BTC-jem. Na voljo so številne trgovine s prehrano, oblačili, pohištvom in izdelki za dom ter številne storitve – restavracije, frizerski saloni, kozmetičarka… Vse je na dosegu roke, zato lahko nakupe opravite kar v enem zamahu.

09 razlog Odlicna prometna povezanost new

Odlična prometna povezanost

Soseska nastaja v južnem predelu Ljubljane, na naslovu Jurčkova cesta 96 na Rudniku. Neposredno pred naseljem se nahaja avtobusna postaja mestnega prometa LPP (proga št. 27), priključek na mestno obvoznico je za vogalom, oddaljen le 1,5 km (izvoz Rudnik). Odlična prometna povezanost soseske vam bo vsakodnevno prihranila veliko časa in energije.

10. razlog Varna nalozba 1000x500

Varna naložba v stanovanje v Ljubljani

Kvalitetna, funkcionalna in estetska nepremičnina na odlični lokaciji v vseh časih ohranja svojo vrednost. Zato je varna in likvidna naložba, ki ščiti vaše premoženje. Stanovanje v soseski Jurčkova 96 lahko prinaša tudi donos, saj je primerno za oddajanje različnim ciljnim skupinam najemnikov.

11 razlog Varen nakup

Nakup stanovanja Jurčkova 96 je varen nakup

V skupini Prva hiša je zbrana izkušena investicijska ekipa, ki je uspešno zaključila že več nepremičninskih projektov. Skupaj je zgradila več kot 500 stanovanj, v katerih so zadovoljni kupci našli svoj novi dom. Znanje in izkušnje prodajalca zagotavljajo varnost nakupa.

NA VOLJO LE ŠE
NEKAJ STANOVANJ

PREVERI