Kdo so najpogostejši kupci stanovanj Jurčkova 96

Stanovanja v naselju Jurčkova 96 so primerna za najrazličnejše stanovalce, kar potrjujejo tudi dosedanji kupci. Poglejte, kdo so, in morda boste našli razlog več, zakaj je nakup stanovanja na Jurčkovi 96 prava izbira za vas.

Mladi pari brez otrok

Običajno stanujejo v najetem stanovanju v Ljubljani in plačujejo visoko najemnino. Nakup stanovanja v soseski Jurčkova 96 izpeljejo s pomočjo posojila. Namesto plačevanja najemnine odplačujejo posojilo in tako ustvarjajo lastno premoženje. Prvo lastno stanovanje, v urbanem okolju blizu narave, parom nudi varnost in pogoje za načrtovanje družine.

Mlade družine

Običajno stanujejo v Ljubljani in imajo majhnega otroka. Družina raste, zato obstoječe stanovanje postaja pretesno. Potrebujejo večje stanovanje, vsaj eno dodatno sobo in večjo teraso. Nakup novega stanovanja v mirni in prijazni soseski, kjer so vse storitve na dosegu roke, s čudovitim atrijem za igro in druženje, pa mladi družina zagotavlja popolno okolje za srečno mladost in odraščanje otrok.

Pari srednjih let, 50 - 60 let

Običajno imajo že odrasle otroke, ki so se pred kratkim odselili od doma. Selitev v novo, bolj ustrezno stanovanje jih ponovno oživi. Končno lahko uživajo v prostem času, druženju s prijatelji in pozabljenih konjičkih. Jurčkova 96 jih spodbudi h aktivnemu preživljanju prostega časa (PST, Barje, Golovec), peš ali s kolesom.

Stanovanje kot naložba

Za nakup stanovanja v soseski Jurčkova 96 se odločajo osebe, ki tak nakup prepoznajo kot zaščito svojega premoženja. Kvalitetna, funkcionalna in estetska nepremičnina na odlični lokaciji v vseh časih ohranja svojo vrednost. Zato je varna in likvidna naložba, ki ščiti njihovo premoženje. Stanovanje v soseski Jurčkova 96 lahko prinaša tudi donos, saj je primerno za oddajanje različnim ciljnim skupinam najemnikov.

NA VOLJO LE ŠE
NEKAJ STANOVANJ

PREVERI