Nova in takoj vseljiva stanovanja v centru Mengša za pare srednjih let

Odlična lokacija, udobna novogradnja, priložnost za poživitev življenjskega stila

VSA STANOVANJA SO PRODANA

Preveri

01 mesto prijaznih ljudi

Mesto prijaznih ljudi

Mengeš je sproščeno mesto, ravno prav odmaknjeno od Ljubljane, kjer ni nenavadno, če vas neznani ljudje prijazno pozdravijo na cesti. Je majhen, urban in varen kraj.

15 bogato druzabno zivljenje

Bogato družabno življenje

V Mengšu vam ne bo dolgčas, saj je aktivnih več kot 20 športnih in kulturnih društev, kjer se lahko udejstvujete in ponovno obudite pozabljene hobije. Za kulturno popestritev skrbi Špas Teater.

02 za ljubitelje miru

Športni park je srce Mengša

Le ulico stran od objekta je športno-rekreacijski park s številnimi sprehajalnimi potmi ob reki Pšati ter športnimi igrišči za nogomet, košarko, tenis in balinanje. Peš ali s kolesom ste hitro tudi na Mengeški koči ali Dobenem.

10 prakticna stanovanja

Praktična in udobna stanovanja

Premišljena zasnova objekta zagotavlja praktično udobje - steklene površine po celotni širini stanovanja, široki hodniki, dvigalo, prostorne lože, lastna parkirišča v podzemni garaži, parkirni prostori za obiske pred objektom.

16 atrij za druzenje

Čudovit atrij za druženje

Velik atrij za medgeneracijsko druženje z mnogimi družabnimi kotički, igrali in klopcami za klepet spodbuja druženje in dobre medsosedske odnose. Atrij je v prvem nadstropju in je dostopen samo stanovalcem.

03 v copatih do trgovine Mercator

V copatih do trgovine

Prihranek časa in energije, ker je vse na dosegu roke - v pritličju stavbe se nahaja supermarket Mercator ter več storitvenih lokalov. V neposredni bližini so banka, pošta, lekarna in vse ostale storitve, ki jih potrebujete za udobno življenje.

Mengeš, ena najbolj zaželenih lokacij

V zadnjem obdobju je Mengeš med 212. občinami v Sloveniji na visokem 3. mestu po številu novih priseljencev.

VSA STANOVANJA SO PRODANA