Nova in takoj vseljiva stanovanja v centru Mengša za mlade pare

Odlična lokacija, ugodna cena, praktična in udobna novogradnja

VSA STANOVANJA SO PRODANA

Preveri

07 minus 25 ceneje

Stanovanja v Mengšu so 25% cenejša od primerljivih v Ljubljani

V zadnjih letih so se cene novih stanovanj hitro povečale, še najbolj v Ljubljani, zato se vedno več ljudi odloča za nakup stanovanja v okolici Ljubljane, kjer so ta cenejša. V Mengšu so nova stanovanja približno 25 % cenejša oziroma lahko za isto vrednost dobite eno sobo več kot v Ljubljani.

08 ena najbolj zazeljenih lokacij

Mengeš, ena najbolj zaželjenih lokacij

Med 212. občinami je Mengeš na visokem 3. mestu po številu novih priseljenih prebivalcev (2015-2017), saj združuje tisto, k čemur najbolj stremi sodobni človek, ko išče svoj dom: priročnost razvitega urbanega središča in bližino neokrnjene narave.

09 sportni park

Športni park je srce Mengša

Le ulico stran od objekta je športno-rekreacijski park s številnimi sprehajalnimi potmi ob reki Pšati ter športnimi igrišči za nogomet, košarko, tenis in balinanje. Peš ali s kolesom ste hitro tudi na Mengeški koči ali Dobenem.

10 prakticna stanovanja

Praktična in udobna stanovanja

Premišljena zasnova objekta zagotavlja praktično udobje - steklene površine po celotni širini stanovanja, široki hodniki, dvigalo, prostorne lože, lastna parkirišča v podzemni garaži, parkirni prostori za obiske pred objektom.

03 v copatih do trgovine Mercator

V copatih do trgovine

Prihranek časa in energije, ker je vse na dosegu roke - v pritličju stavbe se nahaja supermarket Mercator ter več storitvenih lokalov. V neposredni bližini so vrtec, šola, banka, pošta, lekarna in vse ostale storitve, ki jih potrebujete za udobno življenje.

16 atrij za druzenje

Čudovit atrij za druženje

Velik atrij za medgeneracijsko druženje z mnogimi družabnimi kotički, igrali in klopcami za klepet spodbuja druženje in dobre medsosedske odnose. Atrij je v prvem nadstropju in je dostopen samo stanovalcem.

Mengeš, ena najbolj zaželenih lokacij

V zadnjem obdobju je Mengeš med 212. občinami v Sloveniji na visokem 3. mestu po številu novih priseljencev.

VSA STANOVANJA SO PRODANA