Nova in takoj vseljiva stanovanja v centru Mengša za mlade družine

Družini prijazno mesto, priročna lokacija, praktična in udobna novogradnja

VSA STANOVANJA SO PRODANA

Preveri

11 vrtec Menges

Vrtec, ki ga otroci z veseljem obiskujejo

Vrtec Mengeš je del gozdnih vrtcev in šol Slovenije, izvaja program Ekošola ter več nadstandardnih dejavnosti (gledališče, mažoretke, letovanje...).

12 interesne dejavnnosti os

Številne interesne dejavnosti v OŠ

OŠ Mengeš ponuja več kot 50 obšolskih dejavnosti, Mengeš pa se lahko pohvali z glasbeno, baletno in plesno šolo, številnimi športnimi društvi in klubi. Vse zelo blizu, dostopno peš.

09 sportni park

Športni park je srce Mengša

Srce Mengša je velik športno-rekreacijski park z otroškimi in športnimi igrišči ter sprehajalnimi potmi ob reki Pšati. Park se začne samo 200 m od vašega stanovanja. Območje je zaprto za promet in tako idealno za otroke.

13 velik prostor druzenje

Velik bivalni prostor za družinsko življenje

Tlorisi so zasnovani tako, da imajo stanovanja večji osrednji bivalno-jedilni prostor, kjer lahko družina skupaj uživa popoldneve in vikende, bodisi ob družabnih igrah, pripravi obedov, zanimivih pogovorih ali gledanju televizije.

14 cudovit atrij z igrali

Čudovit atrij z igrali

Osrednji skupni prostor objekta je atrij za druženje stanovalcev s številnimi igrali, klopcami in družabnimi kotički. Atrij je v prvem nadstropju in je dostopen samo stanovalcem.

03 v copatih do trgovine Mercator

V copatih do trgovine

Prihranek časa in energije, ker je vse na dosegu roke - v pritličju stavbe se nahaja supermarket Mercator ter več storitvenih lokalov. V neposredni bližini so vrtec, šola, banka, pošta, lekarna in vse ostale storitve, ki jih potrebujete za udobno življenje.

Mengeš, ena najbolj zaželenih lokacij

V zadnjem obdobju je Mengeš med 212. občinami v Sloveniji na visokem 3. mestu po številu novih priseljencev.

VSA STANOVANJA SO PRODANA